Örökítsd meg a pillanatot – Ajándékozz profi fotózást!

A profi fotózás olyan maradandó élmény, amelyet sosem felejtünk el.

A világ első fennmaradt fényképe 1827-ből származik. Egy francia úriember a saját dolgozószobájából örökítette meg a kilátást. Kicsivel később készült el az első embert ábrázoló fotó, amelyet Louis Daguerre francia díszletfestő lőtt. A kép egy utcát ábrázol sétáló emberrel. Ma már hihetetlennek tűnik, hogy az első fényképet 8 órás expozícióval készítették. Ez azt jelenti, hogy az akkori „fényképezőgépnek” 8 órán keresztül tartott rögzíteni a fényt, amiből aztán papírképet tudtak előállítani. A profi fotózás akkor és most mintha fényévekre lenne egymástól.

Profi fotózás

Mostanában már mindenki tud fotózni, legalábbis mindenkinél van fénykép készítő eszköz, ha akarja, ha nem. A legelterjedtebb a telefonnal való fotózás, amivel másodpercek alatt retusált képeket tudunk készíteni, akár saját magunkról is. De azért ezek általában nem olyan jó minőségű képek. Ráadásul a nagy részüket sosem nyomtatjuk ki. Az idősebb rokonok mindig panaszkodnak, hogy csak a telefonon, laptopon, tableten látnak fotókat a családról, de kitenni bekeretezve sosincs mit. Így érdemes néha szakemberre bízni magunkat. A profi fotózás olyan maradandó élmény, amelyet sosem felejtünk el. Jó program a családnak, egyedi ajándék, ha többé nem akarunk felesleges tárgyakra költeni, és végre a nagyszülők is örülhetnek, hogy van mit kitenni az éjjeli szekrényre, vagy elrejteni a táskába, és mutogatni a barátnőknek.

Témák szerinti fotózás

Témák szerint is választhatunk fotózást. Érdemes megörökíteni a várandósság idejét kismama fotózással. Nagy élmény lesz a gyerkőcnek visszanézni, hogyan is nézett ki az anyukája, mennyire várták a szülei. A profi fotózásokhoz kuponokkal is hozzá lehet férni, érdemes figyelni az akciókat. Lehet válogatni egyéni, páros vagy családi műtermi fotózás között. Létezik szabadtéri, házi kedvences, pin up stílusú, múlt századi, művészi akt- vagy fehérneműs fotózás, esküvői fotózás. A pillanatok megörökítése lehet élményajándék is a szeretteinknek. A több száz nyers fotóból kb. 10-20-at retusálnak is a mesterek, amelyeket aztán egyedileg készített fotókönyvben is ajándékozhatunk. Választhatunk vékonyabb fotófüzetet, vastag, keményfedeles könyvszerű albumot, amelyeket díszíthetünk mindenféle mintával annak megfelelően, hogy milyen témájú képeket teszünk bele vagy épp kinek adjuk ajándékba.