Anya-lánya szépülés

Anya-lánya szépülés

Pár nappal nőnap után valószínűleg már mindannyian megkaptuk ajándékainkat a munkahelyünkön, otthon vagy tágabb környezetünktől. Sokan nem szeretik és nem is ünneplik a nőnapot, pedig minden ünnep azért jó, mert megszakítja a szürke hétköznapokat.

Egy nap, ami csak a nőkről szól

A nők iránti tisztelet és megbecsülés jelképének számító nemzetközi nőnap 1917 óta létezik, Magyarországon 1948 óta ünnepeljük. Március 8-át az ENSZ is a világnapok közt tartja számon. Eredetileg munkásmozgalmi eredetű volt, a nők egyenjogúságáért és a szabad munkavállalásért demonstráltak ezen a napon. Manapság a legtöbben virággal köszöntik hölgy ismerőseiket, de a virágnál vannak sokkal személyre szabottabb és hasznosabb ajándékok, ráadásul nem drágábbak se a vágott, se a cserepes növényeknél.

Ajándékok hölgyeknek

Ilyen meglepetés lehet pl. egy anya-lánya nap megszervezése. Az együtt töltött minőségi időnél ugyanis nincs értékesebb, pláne ha ezt szépülve tesszük. Ha már úgyis járunk kozmetikushoz, fodrászhoz, egyéb testkezelésekre, miért ne mehetnénk egyszer együtt az édesanyánkkal? Számos szépségszalon kínál olyan páros feltöltődést, ahol egy időben, együtt vehetünk részt pl. mezoterápiás arckezelésen, arcmasszázson, talpmasszázson, és van, ahol ékszer ajándék is van a csomagban. A mezoterápia jelenleg a legkorszerűbb és leghatékonyabb módszer arra, hogy a tápláló hatóanyagok minél inkább bejussanak a bőrbe.  Egyedülálló módon képes áttörni a bőr mélyebb rétegeibe, ahol gyorsan és látványosan fejti ki hatását. Ezzel a módszerrel nincs hatóanyag veszteség, a jótékony kozmetikai anyagok a legideálisabb helyre, a szövetekbe és a sejtekbe jutnak. Szokták mondani, hogy a szépségért szenvedni kell, a mezoterápia esetében éppen csak egy aprócska szúnyogcsípésszerű érzést élünk át. Ezekben a csomagokban többnyire van talpmasszázs is, amely a természetgyógyászat azon területe, amit a hagyományos orvoslás is elfogad. A talpon rengeteg idegvégződés található, a masszázs során ezek ingerlésével az egész szervezetet tudják kezelni, miután a talp olyan, mint a szervezetünk különleges térképe. A talp egyes pontjai a szerveinknek feleltethetők meg, így a pontok stimulálásával komoly hatást érhetünk el az egész szervezetünkre.

Kedves urak, ha elfelejtettétek a nőnapot, vagy csak kedveskednétek a párotoknak, lányotoknak valami hasznossal, akkor az anya-lánya szépülés egy igazán jó ajándék ötlet, amivel biztosan örömet szerezhettek a szeretett hölgyeknek.