Szépítő spa wellness csomag

szépítő spa wellness csomag

Májusban már igencsak ránk fér egy kis napsütés, pihenés a hosszú, hideg tél után. Hónapokig zokni, csizma fedte a lábainkat, kesztyű a kezeinket, az arcunk a hűvös szelektől és a sok orrfújástól kiszáradt, kipirosodott. Itt az ideje egy kis wellnessnek. A wellnessről elsőre mindenkinek egy pihenős hétvége jut eszébe valamelyik vidéki szállodában, pedig wellnessezni pár órán keresztül vagy egy napig is lehet.

Sőt, akár otthon is kialakíthatunk pár órát, ami csak rólunk szól. Hamarosan itt a szandál szezon, a kezeink pedig már rég szabadon vannak. Az ápolt külső alap, ennek pedig elengedhetetlen feltétele a testtel való törődés. A szépségápolás jóllehet a nőket érinti inkább, de manapság már sok férfi is eljár kozmetikai szalonokba, hiszen az ápoltság mindenkinek fontos. A pedikűr és a manikűr sokat tud dobni a férfiak körmein is, a nőknek pedig számtalan szín és forma áll a rendelkezésre. Nyár közeledtével érdemes a lábkörmökre is gél lakkot feltetetni, hiszen tartóssága garantálja az ápolt megjelenést az egész szezonban. Nem fog csakúgy letöredezni a lakk pár napos használat után, a kézkörmökön pedig a mosogatások hatására sem lesz változás jó pár hétig.

Sima bőr

Sokan tévedésben élnek a szőrtelenítéssel kapcsolatban. Végleges nem létezik, hiszen akkor durván bele kéne szólni a hormon háztartásba, annak pedig nem lenne jó vége. A borotva nem dúsítja a szőrt, viszont 2-3 naponta ismételni kell, ez általában macerásan hangzik sokak számára. Tartós szőrtelenítéssel elérhetjük, hogy hetekre ne legyen gondunk ezzel a procedúrával. A legelterjedtebb változat a gyantázás, a fájdalmak ellenére is. Ma már egyre népszerűbb a lézeres szőrtelenítés. Ez teljesen fájdalommentes, hetekig élvezhetjük a simaságot a szőrtelenített felületen, kupon oldalakon pedig olcsóbban is foglalhatunk időpontot a szépségszalonokba.

Smink nyáron

Nyáron, nagy melegben sminkelni elég nagy macera, az izzadás hatására és a strandokon hamar lefolyhat a szemfesték, eltömődhetnek a pórusok az alapozótól. Napozáshoz nem is érdemes kifesteni magunkat, nem egészséges. Ha semmiképp sem szeretnénk natúr arccal kimenni az utcára, vízpartra, válasszuk a tartós szempillafestést, így pár hétre olyan sugárzó lesz a tekintetünk, mintha frissen kentük volna fel a szempillaspirált.